Valpköpare

valpkopare

Du som valpköpare ställer ju vissa krav och har en del förväntningar på mig som uppfödare och på den valp du köper. För att uppnå så hög kvalitet som möjligt på mina hundar ställer jag vissa krav på dig som valpköpare för att du skall få köpa hund av mig.
Jag är stenhård på att hunden du köper av mig skall höftledsröntgas officiellt innan 2 års ålder (ad. röntgen är jag glad om du gör men det är inget krav). Mentalbeskrivning anordnar jag i de flesta fall för hela kullen och det är också ett krav att du ställer upp på med din hund. Detta är till gagn både för dig, hunden, rasen, framtida valpköpare och mitt fortsatta avelsarbete. Jag skulle aldrig kunna ”skryta” med det avelsresutat jag idag har uppnått på mentaliteten, friskheten om inte du som valpköpare ställde upp på dessa enkla små krav.
Att du sen går kurser, tävlar eller aktiverar din hund för övrigt tar jag för givet. Jag som uppfödare anordnar kennelträffar, träningshelger och finns naturligtvis tillgänglig för råd och dåd. Du får så att säga med mig på "köpet". Det är nämligen viktigt för mig att hålla kontakten med dig och din hund även efter försäljningen. Jag kan hjälpa till i många fall då det uppstår problem och jag är alltid intresserad av hur det går för mina hundar i deras fortsatta liv. Men viktigt att påpeka är att jag har över 100 valpköpare vilket gör att det är du som oftast får stå för kontakten eller hur jag ska uttrycka det.
Det är tack vare mina duktiga valpköpare som kennelns namn syns och märks och detta är jag oerhört tacksam över.

Välj språk/Choose Language